Rólunk

A BERGER-DINAMIK KFT: vezetésének alapvető célja, hogy fémszerkezet gyártási, szerelési tevékenységét a vevők elvárásainak megfelelően, megbízható minőségi szinten és gazdaságosan végezze. A társaság szakmai tevékenységének minőségét minden esetben a vevők igényei, a felhasználási célok és a vonatkozó műszaki, biztonsági és környezetvédelmi előírások együttesen határozzák meg.

Munkatársaink felelősséget vállalnak az általuk elvégzett munkáért és szakmai felkészültségük folyamatos fejlesztéséért. A szakmai tevékenység végzéséhez szükséges beszállítókat alaposan megválasztjuk, hogy a legjobb minőséget kínálhassuk Önnek. Munkatársaink folyamatos képzése és a lendületes munkavégzés biztosítja társaságunk eredményes működésének folyamatosságát.

Cégünk minden esetben vállalja a fémszerkezetek gyártási tevékenységekre előírt követelmények teljesítését és a minőségcélok megvalósítását. Célunk a megrendelő bizalmának hosszú távú megtartása.

Célunk, hogy a munka elvégzése után csak elégedett arcokat lássunk.
3641 Nagybarca, 029/2 hrsz.
+36 70 340 0635
bergerdinamik@bergerdinamik.hu, info@bergerdinamik.hu

A Berger-Dinamik Kft. pályázatot hirdet az alábbi pozíciókban:

  • Szerkezetlakatos
  • CO hegesztő

Amennyiben szeretnél csapatunk tagja lenni, küldd el fényképes önéletrajzodat és bizonyítványod másolatát a berger.dinamik@gmail.com e-mail címre!